AKU HANYA INGIN HIDUP BAHAGIA DENGAN DEFACE LAH AKU BAHAGIA :)


Mr
./Petrok.09
___________________________________________________________
PuCkOn
___________________________________________________________
pusaka ingkang palling sekti niku sanes tombak pedang lan keris, pusaka ingkang paling sekti inggih punika dumunung ing jati diri
HUBUNGI SAYA